Dutch Nederlands

Over ons

Hallo, wij zijn Lies en Steffen!

Leuk dat je onze website bezoekt. Wil je graag met een camper op ontdekkingstocht door Andalusië, andere Spaanse regio’s of Portugal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met ons gezin wonen wij al enkele jaren in de provincie Malaga. We bezochten al verschillende mooie plekjes in de regio, maar het is tijd voor veel meer. We willen in alle vrijheid door ons nieuwe thuisland reizen en om dat te doen, kan je niet beter hebben dan een camper. Dat we niet de enigen zijn die daar zo over denken, blijkt keer op keer uit gesprekken met toeristen, vrienden en kennissen van hier en uit België, die de streek willen verkennen.

Daarom hebben we samen met vrienden een kampeerauto gekocht en tot in de puntjes ingericht, zodat jullie, net als wij, op en top kunnen genieten van een zorgeloze campertrip. Ja, dat heb je goed gelezen: jullie ook! Want wij zijn natuurlijk niet het hele jaar onderweg. Rosa, zoals we onze camper gedoopt hebben, is met plezier jullie compagnon de route op jullie trip door het Iberisch Schiereiland.

Ben je vertrekkensklaar of heb je toch nog enkele vragen over die tour door het zuiden? Contacteer ons en wij helpen jullie met plezier bij de eerste stap naar een fantastische reis!
Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het is om onderweg te zijn met een mobilhome? Wij maken het zo eenvoudig mogelijk voor jou, zodat jij volop kunt genieten!

Als we jou ergens mee kunnen helpen, bel of e-mail ons gerust.

T. +34 (0)676 162 264
E. info@flower-travel.eu

logo flower travel nieuw

Bienvenidos,
make it bloom!

Contact opnemen

 Als we jou ergens mee kunnen helpen, bel of e-mail ons gerust.

Belangrijke links

 

Inloggen

Publish modules to the "offcanvs" position.